TopMode » Ženy » Doplňky » Kabelky, Tašky » Cestovní tašky » Dámské cestovní tašky » Nadčasová kožená cestovní taška

Nadčasová kožená cestovní taška

5
(Počet hodnocení zákazníků: 2)
9 355 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Nadčasová kožená cestovní taška, italské výroby, která kombinuje časem prověřený design a moderní životní potřeby. Dostačujicí, aby vás doprovázela na všech vašich cestách mimo domov, ať už se jedná o služební cesty nebo ty pro potěšení.

Exteriér tašky je vyrobený z pravé kůže. Pro pohodlný přístup se zapíná na dvojitý zip. Jako ochrana proti krádeži slouží i popruh s přezkou uprostřed tašky. Pro snadné přenášení v ruce jsou dvě pohodlná ucha a jeden odnímatelný popruh, nastavitelný na délku pro nošení na rameni. Na spodní straně tašky jsou ochranné nýty.

Interiér je podšitý textilní podšívkou. Je opatřen boční praktickou kapsou na zip a dvěmi otevřenými kapsami. Taška poskytuje dostatečný prostor pro až 15 palcový notebook.

Taška není jen součástí sezóny, ale společníkem pro život. Bude to značka vašeho života a zážitků, které vyprávějí váš osobní příběh...

Rozměry : výška 34 cm, délka 52 cm, šířka 22 cm, objem 38 l

Materiál : kůže

Dovoz : Itálie

Složení

Kůže (100%)

Na výrobu použita pravá kůže. Nejčastěji jsou používané kůže hovězí nebo vepřové, ze zvířat chovaných pro maso. Kůže je zde vedlejším produktem, která by jinak zůstala nevyužita. Jedná se pravděpodobně o nejstarší druh materiálu používaný k výrobě oděvů a módních doplňků. Při pečlivém ošetřování Vám kožené výrobky vydrží i více jak 10 let. To je doba, která je pro klasické koženkové výrobky nedosažitelná. 

Benefity a charakteristiky

Made in Italy

Tento produkt byl vyroben v Itálii. Spolupracujeme s lokálními italskými výrobci módy a exkluzivních módních doplňků. Přinášíme Vám úžasné produkty ze srdce evropské módy.

Full Grain Cowhide Leather

Full Grain Leather je nejkvalitnější druh kůže využívaná na výrobu kožených doplňků. Jedná se o vrchní část kůže, která nebyla ošetřena pískováním, obroušením nebo leštěním za účelem odstranění přirozených nedostatků na povrchu. Díky téměř nulovému zásahu do povrchu si full grain kůže zachovává nejvyšší pevnost a odolnost. Na kůži nebyla aplikována žádná povrchová úprava. Póry zůstávají v původní podobě otevřeny a tato kůže je tak velice prodyšná a díky tomu vzniká uvnitř koženého produktu méně vlhkosti i při dlouhodobém kontaktu s pokožkou nebo předměty. V průběhu životnosti se na této kůži projevuje zajímavá přírodní patina. Vzhledem k vysoké ceně této kůže se z ní vyrábí pouze nejluxusnější produkty. Full grain kůže se na celosvětové produkci kůží podílí méně než 1%.

Vegetable Tanned Leather

Vegetable Tanned Leather je způsob činění kůží za použití přírodních postupů. Proces spočívá v dlouhodobém povalování kůže v nálevu z kůry stromů a jiných přírodních látek. V porovnání s konvenčním syntetickým činěním kůží se jedná o velmi zdlouhavý proces. Běžné průmyslové postupy činění kůží jsou schopny produkovat kůži za méně než tři týdny. Přírodní činění kůží může trvat mnoho měsíců, u těch nejluxusnějších kůží to může být i déle než rok.

Original Design

Užijte si nadčasový design našich produktů vyrobených pro nejnáročnější zákazníky. Originální design zaručuje vyjímečný vzhled produktu s důrazem na praktické využítí. Při výrobě byly použity kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost. Tento produkt využijete i jako luxusní dárek pro Vaše blízké či přátele. Produkty vyráběny v malém počtu kusů, ve většině případů pouze v limitovaných sériích. Po vyprodání produktu tak již znovu nedochází k jeho naskladnění.

Na notebook do velikosti 16"

Produkt je dostatečně prostorný pro notebooky a tablety do velikosti 16". Notebooky o velikosti 16" mají úhlopříčku 40,6 cm (jeden palec = 2,54 centimetrů).

Recyklovatelné

Výrobek je snadno recyklovatelný. Může se jednat o přirozeně kompostovatelný materiál nebo produkt vyrobený z materiálu, který lze po ukončení životnosti znovu využít.

Ruční výroba

Produkt vyroben s převažujícím využitím manuální lidské práce, případně jen s minimální podporou strojové výroby. Nejčastěji se jedná o produkty z malých firem, rodinných manufaktur nebo individuálních nadšenců, kteří se rozhodli jít proti proudu a nepodporovat hromadnou tovární výrobu.

Přírodní materiály

Produkt byl vyroben z přírodních materiálů. Tyto produkty jsou v přírodě přirozeně rozložitelné a odbouratelné. Nákupem těchto produktů chráníte naši planetu před hromadícím se odpadem.

Jak pečovat o kožený výrobek?

Aby Vám kožené výrobky dělaly radost co nejdelší dobu, je potřeba o ně pravidelně pečovat. Při správné péči Vám kvalitní kožené výrobky vydrží po desetiletí.

Čištění kožených výrobků:

  • Nečistoty z povrchu pravidelně odstraňujeme suchým nebo mírně navlhčeným hadříkem.
  • Nepoužívejte mýdla či obdobné čistící prostředky. Při jejich použití dochází k vysušení kůže, což povede k jejímu rychlejšímu opotřebení.
  • Kůže nemá ráda promočení a mokrou kůži je nutno sušit pomalu. Vyvarujte se sušení při vysoké teplotě (radiátor, přímé slunce, fén, apod.). Při rychlém vyschnutí kůže ztvrdne a popraská! Ideální je nechat kůži přirozeně vyschnout při pokojové teplotě a následně ošetřit balzámem. 
  • Kožené výrobky nikdy nemáčíme a nepereme, došlo by k jejich zničení.

Uskladnění kožených výrobků:

  • Kožené batohy, kabelky a jiné doplňky skladujeme pouze na suchém místě. Kůže je přírodní materiál, citlivý na dlouhodobou vlhkost, při které se mohou objevit plísně.
  • Neskladujte produkty na slunci. To kůži vysušuje a snižuje její pružnost.
  • Ideálním místem je suchá šatní skříň s nižší teplotou.

Ošetření kůže:

  • Kůže obsahuje přírodní oleje, které se časem odpařují. Pro zachování kůže v jejím původním lesku a elasticitě je nutné kůži pravidelně ošetřovat.
  • Dvakrát ročně kožený výrobek ošetřete balzámem na kůži. Doporučujeme přírodní balzámy, např. na bázi včelího vosku nebo přírodních olejů. Na trhu je i velké množství prostředků na ošetření kůže vyráběných z ropných derivátů. Tyto produkty jsou sice levné, ale na ošetření kůže se vůbec nehodí.
  • Tím na kůži vytvoříte jemný ochranný film. Přírodní lubrikační složky proniknou i do struktury kůže, čímž ji udržují v elastickém stavu.
  • Balzámem ošetřujeme pouze suchou kůži. 
  • Na ošetření kožených batohů a kabelek nepoužívejte vosky a krémy na boty. Mají jiné vlastnosti, než balzámy určené na ošetření kožené galanterie.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Nadčasová kožená cestovní taška, která kombinuje časem prověřený design a moderní životní potřeby. Velká kožená cestovní taška Time Resistance
9850 Kč
„Dokonalost se dosahuje maličkostmi, ale dokonalost není maličkost.“ - Michelangelo Buonarroti Kožená italská Cestovní kožená taška Premium
9490 Kč
Prostorná kožená taška v matném provedení od italské značky Time Resistance... od nynějška Váš oblíbený Cestovní taška z pravé kůže
8690 Kč
Nadčasová kožená cestovní taška, která kombinuje časem prověřený design a moderní životní potřeby. Cestovní taška z pravé kůže Time Resistance
7855 Kč