TopMode » Ženy » Doplňky » Kabelky, Tašky » Crossbody » Dámské Crossbody » Malá kožená kabelka přes rameno - Česká výroba

Malá kožená kabelka přes rameno - Česká výroba

680 Kč 1450 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Praktická, ručně vyrobená kabelka z pravé kůže

  • nastavitelný popruh o délce 140 cm
  • 2 vnější kapsy 17x14 cm
  • uzavíratelná zipem

Rozměry: výška 19 cm, šířka 15 cm, bok 8 cm

Materiál: vepřová kůže, bavlněná podšívka

Český výrobek

Složení

Kůže (95%)

Na výrobu použita pravá kůže. Nejčastěji jsou používané kůže hovězí nebo vepřové, ze zvířat chovaných pro maso. Kůže je zde vedlejším produktem, která by jinak zůstala nevyužita. Jedná se pravděpodobně o nejstarší druh materiálu používaný k výrobě oděvů a módních doplňků. Při pečlivém ošetřování Vám kožené výrobky vydrží i více jak 10 let. To je doba, která je pro klasické koženkové výrobky nedosažitelná. 

Bavlna (5%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Benefity a charakteristiky

Přírodní materiály

Produkt byl vyroben z přírodních materiálů. Tyto produkty jsou v přírodě přirozeně rozložitelné a odbouratelné. Nákupem těchto produktů chráníte naši planetu před hromadícím se odpadem.

Udržitelné materiály

Vyrobeno z materiálů, které byly pěstovány a zpracovány se zřetelem na přírodu, člověka a životní prostředí. 

Ruční výroba

Produkt vyroben s převažujícím využitím manuální lidské práce, případně jen s minimální podporou strojové výroby. Nejčastěji se jedná o produkty z malých firem, rodinných manufaktur nebo individuálních nadšenců, kteří se rozhodli jít proti proudu a nepodporovat hromadnou tovární výrobu.

Vyrobeno v České republice

Zakoupením tohoto výrobku podporujete českého výrobce. Pro spolupráci s naším eshopem vybíráme převážně malé rodinné firmy, jejichž prioritou je kvalita při výrobě. 

Jak pečovat o kožený výrobek?

Aby Vám kožené výrobky dělaly radost co nejdelší dobu, je potřeba o ně pravidelně pečovat. Při správné péči Vám kvalitní kožené výrobky vydrží po desetiletí.

Čištění kožených výrobků:

  • Nečistoty z povrchu pravidelně odstraňujeme suchým nebo mírně navlhčeným hadříkem.
  • Nepoužívejte mýdla či obdobné čistící prostředky. Při jejich použití dochází k vysušení kůže, což povede k jejímu rychlejšímu opotřebení.
  • Kůže nemá ráda promočení a mokrou kůži je nutno sušit pomalu. Vyvarujte se sušení při vysoké teplotě (radiátor, přímé slunce, fén, apod.). Při rychlém vyschnutí kůže ztvrdne a popraská! Ideální je nechat kůži přirozeně vyschnout při pokojové teplotě a následně ošetřit balzámem. 
  • Kožené výrobky nikdy nemáčíme a nepereme, došlo by k jejich zničení.

Uskladnění kožených výrobků:

  • Kožené batohy, kabelky a jiné doplňky skladujeme pouze na suchém místě. Kůže je přírodní materiál, citlivý na dlouhodobou vlhkost, při které se mohou objevit plísně.
  • Neskladujte produkty na slunci. To kůži vysušuje a snižuje její pružnost.
  • Ideálním místem je suchá šatní skříň s nižší teplotou.

Ošetření kůže:

  • Kůže obsahuje přírodní oleje, které se časem odpařují. Pro zachování kůže v jejím původním lesku a elasticitě je nutné kůži pravidelně ošetřovat.
  • Dvakrát ročně kožený výrobek ošetřete balzámem na kůži. Doporučujeme přírodní balzámy, např. na bázi včelího vosku nebo přírodních olejů. Na trhu je i velké množství prostředků na ošetření kůže vyráběných z ropných derivátů. Tyto produkty jsou sice levné, ale na ošetření kůže se vůbec nehodí.
  • Tím na kůži vytvoříte jemný ochranný film. Přírodní lubrikační složky proniknou i do struktury kůže, čímž ji udržují v elastickém stavu.
  • Balzámem ošetřujeme pouze suchou kůži. 
  • Na ošetření kožených batohů a kabelek nepoužívejte vosky a krémy na boty. Mají jiné vlastnosti, než balzámy určené na ošetření kožené galanterie.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Malá crossbody kabelka z pravé kůže, ručně vyráběná. Vhodný doplněk vašeho outfitu, ať už zvolíte klasickou Malá kožená crossbody kabelka - Česká výroba
1180 Kč 1755 Kč
-33%
Unisex kožená crossbody kabelka vyrobená v České republice. Má dlouhý popruh na rameno s přezkou pro nastavení Crossbody kabelka z pravé kůže české výroby
1195 Kč 1550 Kč
-23%
Dámská malá kabelka přes rameno z pravé kůže. uzavíratelná přezkou s aktovkovým zámkem nastavitelný popruh 140 Dámská kožená mini kabelka - Česká výroba
890 Kč 1280 Kč
-30%
Ručně vyráběná malá lovecká kabelka z pravé kůže. lakovaná přírodní kůže pro muže i ženy nastavitelný Malá lovecká kabelka z pravé kůže - Český výrobek
2480 Kč 3855 Kč
-36%